Kinder- en tienerkoor


Welkom op de website van kinderkoor De Gloriazangertjes en tienerkoor Joy uit Langbroek!

Wie zijn wij?

Wij zijn een kinder- en tienerkoor met ongeveer 30 leden. Wij willen graag zingen tot eer van de Heere God met een breed en afwisselend repertoire aan liederen. We repeteren deels afzonderlijk van elkaar en deels gezamenlijk, zodat we voldoende uitdaging hebben in de liederen, maar elkaar ook kunnen versterken. Onze koren staan onder leiding van Janneke van Manen. Sytske Barth begeleidt ons op de piano.

Ieder jaar hebben we ongeveer zeven uitvoeringen: in de kerk in Langbroek, maar ook in andere kerken en tehuizen. Kijk voor onze concerten in de Agenda.

Kinderkoor De Gloriazangertjes

Het kinderkoor is opgericht in 1958 en bestaat dus al 60 jaar. Momenteel heeft het kinderkoor zo'n 20 leden tussen de 5 en de 10 jaar. We zingen één- en tweestemmige christelijke liederen. We repeteren iedere donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in het Hervormd Centrum in Langbroek. Het laatste kwartier komt het tienerkoor met ons meezingen. 

Tienerkoor Joy

Sinds 2018 hebben we als tieners van het kinderkoor een nieuw koor opgericht: Tienerkoor Joy. Wij wilden graag wat meer uitdaging dan de liederen van het kinderkoor. Samen willen we zingen vanuit de vreugde (=Joy) die God ons geeft en willen we Hem danken in onze liederen. We hebben een breed repertoire: bekende liederen van Sela en Opwekking, maar ook wat minder bekende liederen, psalmbewerkingen en  Engelstalige liederen. De meeste liederen zingen we tweestemmig, sommige ook samen met het kinderkoor. We repeteren iedere donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur in het Hervormd Centrum in Langbroek. Het eerste kwartier zingen we samen met het kinderkoor. Daarna studeren we alleen met het tienerkoor onze eigen liederen in.

Ben je enthousiast geworden? Kom gerust langs om te kijken, luisteren en meezingen!